Si të trajtoni fibromialgjinë në mënyrë mjekësore dhe natyrale

Si të trajtoni fibromialgjinë në mënyrë mjekësore dhe natyrale

Mjekët janë akoma të pasigurt se çfarë shkakton fibromyalgia, e cila përfshin dhimbje, por pa shenja dëmtimi ose inflamacioni. Një gamë e gjerë e trajtimeve natyrore dhe mjekësore mund të ndihmojë.

Ky artikull shikon se si të lehtësohet dhimbja dhe simptomat e tjera të fibromialgjisë duke përdorur ilaçe, terapi plotësuese dhe strategji të vetë-kujdesit, përfshirë ndryshimet dietike.

Trajtimet mjekësore

Ilaçe të ndryshme mund të ndihmojnë në lehtësimin e simptomave të fibromialgjisë.

Vodič kupca za CBD

Vodič kupca za CBD

je CBD legalni? 2018. godine Farm Bill uklonio je konoplje iz pravne definicije marihuane u kontroliranim supstancama. To je napravilo neke CBD proizvode koji su dobile na konopljima sa manje od 0,3 posto thc federalno pravne. Međutim, CBD proizvodi koji sadrže više od 0,3 posto, još uvijek padaju pod pravnom definicijom marihuane, čineći ih federalno ilegalnim, ali zakonskim zakonima. Obavezno provjerite državne zakone, posebno prilikom putovanja. Takođe, imajte na umu da FDA nije odobrio nepropisivanje CBD proizvoda, a neki proizvodi mogu biti netačno označeni.